Barion Pixel

la Blanka gluténmentes kelt tészta Lisztkeverék

3 400 Ft

E.á.: 3.400,-Ft/kg
  • egészítsd ki rendelésed Budafoki porélesztővel
  • gluténmentes, búzamentes / glutenfree, wheat free
  • tejmentes / dairy free
  • laktózmentes / lactose free
  • tojásmentes / eggfree
  • vegán / vegan
  • kukoricamentes/ corn free
  • burgonyamentes / potato-free
  • hozzáadott cukor mentes / no added sugar
  • adalékmentes /additive free
  • szójamentes / soyfree

 

Rendelhető

Gluténmentes kelt tészta lisztkeverék. Glutenfree pastry flour.

Összetevők: Barnarizsliszt, Tápiókaliszt, Kölesliszt, Útifű maghéj liszt, Aranylenmagliszt Energia 100g-ban:

Allergén info: nem tartalma allergént.

Receptek:

Hozzávalók: 330g liszt, 330g langyos víz, 7g porélesztő, 7g só, 10g margarin vagy olivaolaj.

– a margarin és olívaolaj ízlés szerint elhagyható

Elkészítés: A száraz alapanyagot összekeverjük egy tálban. Ezután a langyos vizet és a margarint hozzáadjuk. Gépi dagasztóval 5 percig dagasztjuk,vagy kézzel dagasztjuk

egy tálban amíg összeáll.

Bagett, Kifli esetében a tálból kivéve 6 részre osztjuk a tésztát és megformázzuk bagett vagy kifli alakúra.Ezután meleg helyen 30 percet kelesztjük.

Amikor megkelt, közvetlen a sütés előtt lekenjük olivaolajjal. 220 fokon légkeverésen előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.

Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni.

Pizza esetében a tésztát dagasztás után három részre osztjuk és kör alakban kinyújtjuk. Tepsire helyezük és meleg helyen 30percig kelesztjük.Miután megkelt lekenjük olivaolajjal és

megkenjük paradicsom szósszal és feltétekkel.220 fokon 13-15 percig sütjük őket, amíg szépen lepirulnak.

Kivesszük és hagyjuk kihűlni.

Pogácsa esetében a tésztát dagasztás után 2 cm vastagra kinyútjuk bevágjuk és kiszaggatjuk. Tepsire hellyezük majd meleg helyen 20 percig kelesztjük.

Miután megkelt, lekenjük olivaolajjal és megszórjuk sajttal. 220 fokon alsó-felső fokozaton 12-14 percig sütjük amíg szépen lepirulnak.

Kivesszük és hagyjuk kihűlni.

Csiga esetében só helyett 10g édesítőt rakunk a tésztába. Dagasztás után a tésztát téglalap alakúra elnyújtjuk. Lekenjük olajjal és megszórjuk a kedvenc feltétünkkel.

Szorosan feltekerjük, majd az egész rudat újból leolajjozzuk és 3 cm szélesen felszeleteljük. A csigákat tepsire helyezzük majd óvastosan tenyérrel lenyomjuk őket és hagyjuk

meleg helyen kelni 20 percig. Előmelegített sütőben 220 fokon légkeverésen 12-15 percig sütjük.

Kivesszük és hagyjuk kihűlni.

Tömeg 1 kg
Összetevő allergén:

nincs

Nyomokban tartalmazhat allergént:

nincs

Egyéb mentességek:

burgonya- és kukoricamentes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„la Blanka gluténmentes kelt tészta Lisztkeverék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…